Jump to content
×
×
  • Create New...

Mobile EMU not loading


Boxxy
 Share

Recommended Posts

I've installed everything and followed the steps asked but I keep getting this which looks to just be doing the same thing over and over again with nothing actually loading.

- Creating a virtual android device

- Starting the Virtual Android Device

- Waiting for the Android Device to come o

 

Just keeps repeating over and over

Link to post
Share on other sites

  • Moderators
1 hour ago, Boxxy said:

I've installed everything and followed the steps asked but I keep getting this which looks to just be doing the same thing over and over again with nothing actually loading.

- Creating a virtual android device

- Starting the Virtual Android Device

- Waiting for the Android Device to come o

 

Just keeps repeating over and over

Someone else may have some other advice, but first thing to do is to make sure when you start it, QEMU and ABD aren't still running in background processes, open task manager and go to details tab then end the processes.

Link to post
Share on other sites

  • Administrators
3 hours ago, Boxxy said:

I've installed everything and followed the steps asked but I keep getting this which looks to just be doing the same thing over and over again with nothing actually loading.

- Creating a virtual android device

- Starting the Virtual Android Device

- Waiting for the Android Device to come o

 

Just keeps repeating over and over

Check out this guide 

 

Link to post
Share on other sites

 Share